Neuzenvreugd Geplaatst op 03-11-2005, 13:24 Reageer
Berichten: 4
gebruiker
Verstuur privé bericht

Plotsklaps wil bij mij Firefox niet opstarten, ik zie geen browserscherm verschijnen maar als ik onder Windows XP onder lopende processen kijk zie ik Firefox wel als aktief.

Heeft iemand soms een hint of een oplossing, alvast bedankt daarvoor.

Neuzenvreugd


meld dit bericht aan een moderator

 
jvdwatering Geplaatst op 03-11-2005, 23:04 Reageer
user icon
Berichten: 17
gebruiker
Verstuur privé bericht

Neuzenvreugd,

Stop het proces met de program manager en start FF op in safe-mode. Grote kans dat hij dan wel goed opstart. Probeer het maar eens.

Jack


meld dit bericht aan een moderator

a.k.a. wedstrijdsecretaris.jeugd 
Neuzenvreugd Geplaatst op 04-11-2005, 11:31 Reageer
Berichten: 4
gebruiker
Verstuur privé bericht

Bedankt voor je advies, Jack. Helaas werkte dit ook niet dus heb ik Firefox maar even gedeïnstalleerd en opnieuw geïnstalleerd en nu werkt alles weer prima.

Neuzenvreugd


meld dit bericht aan een moderator

 
jvdwatering Geplaatst op 04-11-2005, 19:20 Reageer
user icon
Berichten: 17
gebruiker
Verstuur privé bericht

Neuzenvreugd,

Waarschijnlijk was je profiel "verminkt" en is dat hersteld door FF opnieuw te installeren. Het is mogelijk om een backup van je profiel te maken en terug te zetten. Dat is soms toch wel eens handig.

Jack

Dit bericht is gewijzigd op 04-11 19:20.


meld dit bericht aan een moderator

a.k.a. wedstrijdsecretaris.jeugd 
Tahr Geplaatst op 18-12-2005, 16:49 Reageer
user icon
Berichten: 41
verwijderd
Verstuur privé bericht

Bij 1.0.7 moet ik lang wachten als ik 1.0.7 opstart. Eerst had ik 1.0.7 maar nu heb ik de betere: 1.5


meld dit bericht aan een moderator

De computermeester die je soms zoekt. Hulp nodig? 
theblackrose Geplaatst op 23-12-2005, 14:01 Reageer
user icon
Berichten: 2
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 03-11-2005, 23:04 jvdwatering schreef:
Neuzenvreugd,

Stop het proces met de program manager en start FF op in safe-mode. Grote kans dat hij dan wel goed opstart. Probeer het maar eens.

Jack



Ik heb, sinds ik Firefox 1.5 heb willen installeren, hetzelfde probleem: er wordt geen browserscherm meer gestart. Bij mij is het probleem echter niet verholpen door alles opnieuw te installeren (ook versie 1.0.4 werkte niet langer). Nu zou ik graag je raad volgen, maar ik weet eigenlijk niet hoe je dat allemaal moet doen...  Kan iemand me helpen alsjeblieft?


meld dit bericht aan een moderator

Windows-user, loves Mozilla Firefox 
Tahr Geplaatst op 23-12-2005, 19:59 Reageer
user icon
Berichten: 41
verwijderd
Verstuur privé bericht

Hoi,

Ik heb een oplossing:

OPLOSSING 1: wachten
OPLOSSING 2: 1.0.7 verwijderen en een andere versie installeren.


meld dit bericht aan een moderator

De computermeester die je soms zoekt. Hulp nodig? 
Tahr Geplaatst op 23-12-2005, 20:00 Reageer
user icon
Berichten: 41
verwijderd
Verstuur privé bericht

1.0.4? Nooit van gehoord


meld dit bericht aan een moderator

De computermeester die je soms zoekt. Hulp nodig? 
Tahr Geplaatst op 23-12-2005, 20:01 Reageer
user icon
Berichten: 41
verwijderd
Verstuur privé bericht

bedoel je 1.5 installeren?

accepteer eerst mijn hulp en dan pas kan ik jou helpen. Als je het niet accepteert, ga ik je niet helpen zoals bij Peg. Peg heeft mijn hulp geaccepteeerd.


meld dit bericht aan een moderator

De computermeester die je soms zoekt. Hulp nodig? 
daanthenerd Geplaatst op 25-12-2005, 22:01 Reageer
Berichten: 19
gebruiker
Verstuur privé bericht

Op 23-12-2005, 14:01 theblackrose schreef:
[...]


Ik heb, sinds ik Firefox 1.5 heb willen installeren, hetzelfde probleem: er wordt geen browserscherm meer gestart. Bij mij is het probleem echter niet verholpen door alles opnieuw te installeren (ook versie 1.0.4 werkte niet langer). Nu zou ik graag je raad volgen, maar ik weet eigenlijk niet hoe je dat allemaal moet doen...  Kan iemand me helpen alsjeblieft?

Ja hoor, dat kan.

Gebruik een andere browser waarin Internet Explorer en Mozilla Firefox in samenwerken: Netscape.

Je kunt alles lezen op http://browser.netscape.com/ns8/.

Met vriendelijke groet,

Daan Berg
Medewerker Daanware Helpplatform
http://daanware.shorturl.com


meld dit bericht aan een moderator

 
Tahr Geplaatst op 18-01-2006, 18:58 Reageer
user icon
Berichten: 41
verwijderd
Verstuur privé bericht

Ik zeg

Neem versie 7.5 of neem een andere browser


meld dit bericht aan een moderator

De computermeester die je soms zoekt. Hulp nodig? 
Tahr Geplaatst op 18-01-2006, 18:58 Reageer
user icon
Berichten: 41
verwijderd
Verstuur privé bericht

Foutje

Ik zeg:

neem versie 1.5 of een andere browser


meld dit bericht aan een moderator

De computermeester die je soms zoekt. Hulp nodig? 
eesee Geplaatst op 08-02-2006, 22:24 Reageer
Berichten: 4
gebruiker
Verstuur privé bericht

je kan toch moeilijk iedere keer in safe mode gaan werken!?

ik heb hetzelfde probleem, heb al 2 maal opnieuw geinstalleerd, help niet ???

De versie voor de update werkte altijd goed. Deze was blijkbaar behoorlijk lek en handig voor hackers. Dus is het onverstandig met deze versie te werken.

Iemand?

Dit bericht is gewijzigd op 10-02 08:41.


meld dit bericht aan een moderator

 
eesee Geplaatst op 08-02-2006, 22:25 Reageer
Berichten: 4
gebruiker
Verstuur privé bericht

hoe zit t met de veligheid & snelheid van Netscape?


meld dit bericht aan een moderator

 
eesee Geplaatst op 10-02-2006, 08:39 Reageer
Berichten: 4
gebruiker
Verstuur privé bericht

waar haal ik een andere versie vandaan?


meld dit bericht aan een moderator

 
Ovide Geplaatst op 10-02-2006, 19:57 Reageer
user icon
Berichten: 53
gebruiker
Verstuur privé bericht

Hebben jullie dit al gelezen?
http://kb.mozillazine.org/Browser_will_not_start_up

De Knowledge Base is sowieso een goed naslagwerk
http://kb.mozillazine.org/Mozilla_Firefox
En voor problemen zou je als eerste op het kopje "Frequently encountered Firefox issues and how to fix them." kunnen drukken


meld dit bericht aan een moderator

Probleem? Knowledge Base  
ivandenis Geplaatst op 18-10-2010, 16:00 Reageer
Berichten: 2
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik heb hetzelfde probleem gehad maar heb er niet op gelet of Firefox in taakbeheer bij de lopende processen stond. Firefox wou wel weer opstarten nadat ik de pc had heropgestart.


meld dit bericht aan een moderator

 
pettic Geplaatst op 18-10-2010, 20:04 Reageer
Berichten: 224
gebruiker
Verstuur privé bericht

De laatste versie van Firefox is 3.6.10 en is hier te vinden.
Maak eerst een veiligheidskopie (back-up) van je gegevens met Mozbackup. De nieuwe FF gewoon over de oude heen installeren.


meld dit bericht aan een moderator

 
ivandenis Geplaatst op 07-11-2010, 15:37 Reageer
Berichten: 2
gebruiker
Verstuur privé bericht

Ik werkte al een tijdje met Firefox 3.6.12 en bleef het probleem hebben dat Firefox niet altijd opstartte. Tot ik de add-on "Youtube to MP3" uitschakelde. Nu heb ik geen problemen meer.  


meld dit bericht aan een moderator